8 Mart 2014 Cumartesi

MAC Stroke of Midnight Smoky Eye Brush Kit // İnceleme

Herkese merhabalar,
Bugün size Mac'in yılbaşı için çıkardığı koleksiyondan bir fırça seti paylaşmak istiyorum.


brush
brush
 Bu koleksiyon artık mağazalarda mevcut olmasa da Elca'da satıldığını duymuştum.
brush
Böyle şık bir çanta içerisinde 5 adet göz makyaj fırçası ile satılıyor.Oldukça şık beyaz,siyah ve goldun birleşimini sunan sapları var.
brush
 Tüm fırçalar sentetik kıllardan oluşşuyorÜzerindeki numaralandırma sistemi Mac'in fırçalarıyla örtüşüyor.Ancak birebir aynı kalitede değiller maalesef.Kılları daha sert,dökülmeye müsait ve orijinal fırçalarıyla şekilleri çok benzer değil.Şimdi fırçaları sırasıyla daha yakından inceleyelim;
brush
brush
 266SE Small Angle Brush: Eyeliner çekmek için dizayn edilmiş kesik uçlu sentetik kıllı bir fırça.Jel eyelinerı gerçekten çok güzel uyguluyor.
brush
brush
 227SE Large Fluff Brush: Yuvarlak uçlu sık kıllara sahip bu fırça pudra ürünleri harmanlamak ve aydınlatma için tasarlanmış sentetik kıllı bir fırça.Ben aydınlatıcı sürerken ve göz altımı pudrayla sabitleyeceğim zaman kullanıyorum.Ama o kadar vasat bir fırça ki yüzünüze dokundurduğunu anda kıl döküyor ve kılları çok sert.Hiç beğenmediğim bir fırça oldu.
brush
brush
 211SE Pointed Liner Brush: Bu da eyeliner sürmek için tasarlanmış sentetik kıllara sahip başka bir fırça.Mac'in klasik 211'i daha sivri ve daha uzun kıllara sahip.Eyelinerı güzel uyguluyor ama ben eyeliner uygulamaktan ziyade göz pınarlarımı aydınlatmak ve alt kirpik diplerime far sürmek için kullanıyorum.Bu iki işlemde de başarılı diyebilirim.
brush
brush
 214SE Short Shader Brush: Uca doğru yuvarlaklaşan minik bir fırça.Çektiğiniz eyelinerı dağıtmak ve ince göz detay makyajı için tasarlanmış bir fırça.Ben bir kere eyelinerımı dağıtmak için denedim.Uygulamayı yapıyor ama canımı acıttığı için çok da elim gitmiyor.
brush
brush
219SE Pencil Brush: Adı üstüne kalem şeklinde uca doğru sivrileşen bir fırça.Eyelinerı far ile harmanlamak ve ince detay göz makyajlarında kullanılmaya müsaait olsa da ben kirpik dibime far sürmek,daağıtmak ve eyelinerımı yumuşatmak için kullanıyorum.

Açıkçası bu sette beni çok çok memnun eden bir fırça mükemmel dediğim bir fırça çıkmadı.Mac olunca koleksiyon dahi olsa insan kaliteli bir set bekliyor.
Benden sınıfta kaldı.Denemek amaçlı almıştım,denedim gördüm bir daha Mac'in koleksiyonlarından fırça seti almamaya karar verdim.
Sevgiler...
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

4 yorum:

  1. Çok üzülüyordum Elca'da görüp almadım diye.İyi ki almamışım o zaman. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bir mac kalitesi yok canım iyi ki almamışsın bence de :)

      Sil
  2. merhaba acaba istannbulda elca mağazaları nerede acaba?yardımcı olabilir msisniz lütfen

    YanıtlaSil