28 Kasım 2013 Perşembe

Pure Beauty Pomegranate Antioxidant Exfoliating Gel

Herkese merhabalar,
Bir Kore markası olan Pure Beauty markasıyla Watsons taki bir alışverişimde bu gün tanıtacağım jelin testerını vermesiyle tanışmış oldum.Testerı denedim ve o kadar hoşuma gittiki hemen koşa koşa gidip aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi testerın büyük boyunu,bir göz kremi ve bir de yüz serumu aldım.
exfoliating gel
Cildimiz dış etmenlerden hava,toz,elimizin yüzümüze değmesi,makyaj vs. gibi bir çok nedenden dolayı kirlenir ve derin bir temizliğe ihtiyaç duyar ve bunun içinde peeling yamamız şarttır.Ben de bugün sizlere testerını çok beğenip hemen büyük boyunu aldığım o peelingi tanıtacağım.
exfoliating gel
100ml lik sade ve şık bir ambalaja sahip.İçerdiği keratinle cildi canlandırıp, yumuşatırken peeling etkisiyle cildinizin ölü hücrelerinden arınmasına yardımcı oluyor.Nar özleriyle de güçlü bir antioksidan içeriğe sahip.Haftada bir iki kez uygulamak yeterli.
exfoliating gel
Ürün sıradan peelingler gibi partikül içermiyor.Ama uyguladığınız anda minik minik ölü derileri hissediyorsunuz.Ben o minik beyaz partikülleri acaba ürün mü oluşturuyor diye düşünmüştüm.Ama uyguladığım yere tekrar uygulama yapmak istediğimde hiçbişey belirmedi :) yani ürün gerçekten ölü deriyi soyuyor :)
peeling
avuç içime uyguladıktan sonra :)

Ben haftada bir kere çok az ama çok az yüzümü ıslatıyorum(yüzünüz çok ıslakken üründen iyi verim alamıyorsunuz ölü derinizi çok iyi soymuyor) ve ürünü masaj yaparak boynum dahil yüzüme iyice uyguluyorum ve ılık suyla yıkıyorum.Ellerime de uyguluyorum ben bu ürünü ve müthiş sonuçlar alıyorum.Bu ürünü kullandıktan sonra yüzümün ve ellerimin bir ton açıldığını gördümm :)
Bittikten sonra kesinlikle alacağım bir ürün oldu.Sizde bu ürünü denemek isterseniz Watsonslardan satın alabilirsiniz.
Sevgiler...
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

28 yorum:

  1. Nar kokusunada ürünlerde içermesinede bayılıyorum,Taneciklerini gösterseydin keşke merak ettım , göz kreminden memnunmusun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tmm birazdan güncelleme yapıp koyuyorum resmi :) göz kreminden memnunum 24 yaşında olduğum için nemlendirsin bana yeter diyerek almıştım su bazlı çabuk emilen güzel bir ürün.

      Sil
    2. Çok sağol canım, bakarım bende.. bende 23- zaten bunu alıcamm ama bir indirim bekliyorum 18 den 28*29 lara çıktı fiyatı oyüzden beklemedeyim göz kremimde bitmek üzere :/

      Sil
    3. güncelledim canım :) 3 al 2 öde kampanyası vardı ben aldığımda umarım kremin bitmeden indirime girer :)

      Sil
    4. Tanecikleri yoğunmu değilmi onu merak etmiştim ama olsun buda iyi oldu tşkler*artık testerı varsa gidip bakarım (: bir sonraki peelingim bu olabilir kanımca..Umarım ya girmessede alıcam el mahkum yani :))

      (buarada aşağıda kelime doğrulama çıkıyor,yorum yaparken bu bu kelimeleri doğru yazın diyor )
      Lütfen bir robot olmadığınızı kanıtlayın
      :)))

      Sil
    5. içinde hiç tanecik yok bildiğin düz jel kıvamında testerı ilk gördüğümde bu nasıl peeling yapar demiştim ama yüzümden çıkanları görünce kendimden utandım :) indirimsiz fiyatınıda hakeden bir ürün bence ama yılbaşı yaklaşıyor mutlaka girer indirime :)
      (kelime doğrulama olayını ilk sen söyledin izleyicim olmayanlar yorum yapınca öyle bir şey çıkarıyor olsa gerek ben bu işin bir peşine düşeyim) :)))))

      Sil
    6. düzelmiş olması lazım seçeneği değiştirdim kelime doğrulamasını evet yapmışım :) uyarı için teşekkürler :)

      Sil
    7. Aa bu resmen hamur gibi kir çıkaran peelinglerden biliyorum ,süper kir çıkarıyorlar bende arıyordum bir zamanlar hangi markada vardır acaba diye.((= Alıp depolarım indirime girerse ozaman bakalım kısmetse..

      hayır izleyici olmayla falan alakası yok canım:) Millet söylemeye üşeniyor olabilir bazen bende üşeniyorum ama genelde uyarıyorum ...

      Sil
    8. teşekkür ederim o zaman tekrardan :)

      Sil
  2. Testerı siz mi istediniz yoksa kasada mı verdiler ?

    YanıtlaSil
  3. Sivilcelerim var, peeling daha da artırır mı ?

    YanıtlaSil
  4. şöyle cevaplayayım peeling cilt üzerindeki ölü deriyi uzaklaştırıp gözenekleri açtığı için sivilcelerin içindeki irin dediğimiz sıvı dışarı çıkıp sivilcelerin yayılmasına sebebiyet verebilir.Bu yüzden ben olsam kullanmazdım :s

    YanıtlaSil
  5. bende pure beauty nin ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum.Gerçeken kaliteli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet beğenmene sevindim canım fiyatarı da kalitelerine göre bence oldukça uygun

      Sil
  6. slm bugün hemen gidip 3 al 2 öde kampanyasından peeling-serum ve bb kremini aldım.eve gelir gelmez hemencecik denedim.peeling güzel bence siyah nokta falan kalmayıp bir aydınlık geldi.bb krem pek içime sinmedi çünkü nemlendirici özelliği az pul pul dökülen bir görüntüsü oldu belki ilerleyen günlerde fikrim değişir çünkü ilk bb krem denemem bakalım yurtdışından bir siteden missha bb krem sipariş verdim gelirse karşılaştırırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim canım peelingi :)
      bb kremi biraz yaza yönelik missha bu konuda daha iyi güzel bir seçim biliyorsun kozmetik yasağı var misshanın türkiye sitesinden verdiysen sorun olmaz da yurtdışından verdiysen gümrüğe takılabilir ama tabi şans gelebilir de :)

      Sil
  7. canim ben 1 kez kullandim, once hafif islak cildime surdum sonra yavasca surtmeye basladim elimle ama tahris olmasindan korkarak pek surtemedim sanirim. Yanlislarimi veya yapmam gerekenleri soylersen iyi olur cok tesekkurlerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildin çok aşırı ıslak olmasın yoksa yüzeysel bir peeling oluyor normal bir şekilde yapabilirsin ben sert yaptığım halde cildim herhangi bir tahriş belirtisi göstermedi

      Sil
  8. Yaş sınırı varmı ve bu serinin faydaları tam olarak nedir

    YanıtlaSil
  9. Peelingin fiyati nekadar acaba

    YanıtlaSil
  10. Kuru cilde uygulayınız yazıyor!!! O gördüğünüz beyaz parçaların hepsi de deri değil. Susuz el yıkama jelleri gibi düşünün. 20tl ye Watson dan aldım.

    YanıtlaSil
  11. Kuru cilde uygulayınız yazıyor!!! O gördüğünüz beyaz parçaların hepsi de deri değil. Susuz el yıkama jelleri gibi düşünün. 20tl ye Watson dan aldım.

    YanıtlaSil
  12. Pure beauty'nin cilt ürünleri harika özellikle tonikleri kokusundan yapısına kadar mükemmel

    YanıtlaSil