10 Kasım 2013 Pazar

Maybelline Color Tattoo Krem Far

Herkese merhabalar,
Yağlı bir göz kapağına sahip olmamdan dolayı krem ürünlere fazlaca uzağımdır.Göz kapağımdaki o çizgilenme olayını yaşamadığım bir krem far hiç bulamamıştım ta ki bu ürünle tanışana kadar :)
krem far

krem far
  Color tattoo serisinin bende 35-on and on bronze rengi mevcut.Deneme amaçlı aldığımdan risksiz bir renk tercih etmek istedim :) Kahve alt tonlu içinde altın yansımaları olan çok güzel bir renk.
krem far
Çok kolay bir sürümü var ve sürdükten sonra hemen kuruyup sabitlendiğinden diğer krem farlar gibi yapış yapış bir his bırakmıyor.
En  önemlisi de göz kapaklarında birikme çizgilenme yapmadı ki bu bir krem far da çok önemli bir özellik.
krem far
Flaşsız çekim


krem far
Flaşlı çekim
Fırçayla rahat uygulanabilse de ben en iyi verimi parmaklarımla aldım(sert kıllı kapatıcı fırçalarıylada mükemmel sonuç alınabiliyor).Yansımalı bir far olduğundan başka bir fara ihtiyaç duymadan dumanlı göz makyajı yapmanız da mümkün.Oldukça işlevsel olan bu farı ben çok sevdim.Diğer renklerini de en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
Sevgiyle kalın...
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum:

  1. çok beğeniyorum bu ürünü gerçekten çok kalıcı şu an hızlıal da 12 tl.

    YanıtlaSil
  2. hadi yaaa bir bakayım ben :) bu serinin ülkemize gelmeyen o kadar güzel renkleri var ki kozmetik yasağı olmasa sipariş edeceğim de çekiniyorum ister istemez...

    YanıtlaSil