24 Aralık 2013 Salı

Watsons Ballı Şampuan ve Saç Maskesi

Herkese merhabalar,
Bugün sizlere saç bakım rutinimin ilk kısmından bahsetmek istiyorum.
Bal içeren saç bakım ürünlerinin saçı beslediğine ve onardığına inanıyorum.Bu yüzden Watsons'daki bir alışverişimde görünce ikisini bir sepete attım hemen :)
saç
saç
Şampuan benim 2. şişem iyice deneyimledikten sonra yorum yazmayı daha doğru buluyorum.
400 mllik plastik bir şişe içerisinde pompalı olarak satılıyor.Ben saçıma duşta iki kere uyguluyorum.Güzel köpürüyor ve saçımın temizlendiğini hissediyorum.Yalnız uygulama sonrasında yumuşak bir his bırakmıyor biraz sertleştiriyor.İçinde krem içermediğinden olsa gerek diye düşünüyorum.Bu ürünü kullanan bir arkadaşım saçlarında dökülmeye sebep olduğunu söyledi ancak benim saçımda bu şampuandan öncede dökülme olduğu için ben bir fark hissetmedim ama azalttığını da görmedim zira böyle bir iddaası da yok :)
Genel olarak beğendiğim bir ürün oldu ama ben şampuanımı sık değiştirme alışkanlığı olan biriyim bu yüzden bu bittikten sonra ara verip başka bir şampuana geçiş yaparım diye düşünüyorum.

saç
 Saç maskesi 500 mllik kocaman yuvarlak üstten açma kapaklı oldukça kullanışlı bir ambalaja sahip.
Saç maskesi dense de aynı zamanda saç kremi olarak da kullanılabilen bir ürün.Çok yönlü kullanım alanı olmasıyla benim gönlümü fethetti diyebilirim.
Saç kremi olarak; her duşta şampuandan sonra  fındık büyüklüğünde alıp saç uçlarıma uyguluyorum 5 dakika kadar bekliyorum ardından güzelce duruluyorum veeeee yumuşacık oluyor saçlarım :)
Saç maskesi olarak da; haftada bir  ceviz büyüklüğünde alıp tüm saçıma güzelce yedirip 10 dakika bekliyorum ardından iyice duruluyorum.
Çabuk yağlanan saç yapısına sahip olmama rağmen benim saçlarımı ağırlaştırmadı ve çabuk yağlanmasına sebep olmadı.Bu özellikle benim için diğer saç kremleri ve maskelerden açık ara öne geçti diyebilirim.
Düzenli kullanım sonucunda saçlarımın yumuşadığını,parladığını,kolay tarandığını ve saç uçlarımda belirgin bir onarım gözlemledim.
Bir  saç kremi ve maskesinden beklediğim her şeyi yerine getiren bir ürün oldu.Çok sevdim bittikçe almayı düşünüyorum.
Sizlerde almak isterseniz Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.

Saç dökülme sorunu olanlar kullandıkları ve memnun kaldıkları ürün varsa benimle paylaşırlarsa sevinirim
sevgiler :)
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

6 yorum:

  1. Bende bayiliyorum bu maskeyee. Su an kullanmiyorum ama elimdekiler bitinice en kisa zamanda alacagin tekrardan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim canım bu bitince ben biralısını denemek istiyorum onu da çok övüyorlar :)

      Sil
  2. Tatlım saç maskesi kremi gibi ürünleri saç diplerine asla yaklaştırma :/ Saç uçlarına uygula yüzeysel olarakda ellerinle sürebilirsin ama diplere yedirme sakınha tamammı . ben bu maskesini çok merak ediyorum aslında ikidir alayım diyorum bırakıyorum aslında gliss maskemde bitmek üzerede ama bunu alırsam çabucak bitmez sıkılırım diye tereddütlüyüm =} Ama bakım ve onarım yapıyor diyorsan avokadolu olanını denerim belki .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok diplerine sürmüyorum canım saçlarım zaten çok çabuk yağlanıyor yok sa baş edemem :) evet miktarı bayağı büyük bitirmek biraz zor olabilir ama mutlaka denemelisin memnun kalırsın :)

      Sil
    2. Hiç sürme bebeyim hiç :( Söz alıcam bak sen dedin önerdin diye, öptümm:-**

      Sil
    3. peki canım sürmeyeceğim :)))

      Sil