4 Aralık 2013 Çarşamba

Maybelline FitMe Concealer

Herkese merhabalar,
Benim gibi sorunlu göz altlarına sahipseniz güzel bir concealer bulmak için benim yaptığım gibi bir çok ürün denemişsinizdir.
Bu ürün de bloggerlar tarafından çok övülünce bende denemek amaçlı instagramda bir kullanıcıdan(ffshouseshop) sipariş verdim.25 tl gibi bir fiyata aldım.Diğer satıcılara kıyasla oldukça uyguna geldi diyebilirim.Alışverişimden de çok memnun kaldım.
fit me
fit me
20 numara sand sable rengini seçtim ve deyim yerindeyse cuk diye oturdu.Deneyip alsam bu kadar tutturamazdım :) BİNGO!!!
fit me
Sünger uçlu bir apilakatörü var.Orta kapatıcılığa sahip.Günlük kullanım için oldukça başarılı buldum.En beğendiğim özelliği ise asla göz altı çizgilerime dolmadı.Yapısı tam kıvamında Bourjois Healthy Mix kapatıcımda sürerken zorandığım gibi(onun yapısı biraz daha yoğun olduğundan olsa gerek) zorlanmadım.
 fit me
fit me
Ürün genel anlamda benden geçer not aldı.Maybelline kapatıcılarını başarılı bulmamama rağmen bu gayet güzel bir ürün :)İyi ve başarılı olan ürünler nedense Türkiye'ye gelmiyor.Oldukça saçma bir durum değil mi?
Şuanda favori kapatıcım olan Bourjois Healthy Mix ile kıyaslama evresindeyim.Artıları ve eksileriyle bir karşılaşırma yazısı ilerleyen günlerde blogda olacak.Bakalım kazanan kim olacak?
Sevgiler :)
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum:

  1. merhabalar tam bu renk tenime cuk oturdu demişsin, eğer satın almak istersen uygun fiyata satabilirim, bende tam da bu renk iki tane fondöten var biri loreal true match yeni seri, diğeri son çıkan aydınlatıcısı, bazı olan seri. Her iki fondötenide mağaza ışıklarına aldanıp aldım ne yazık ki beyaz tenime koyu olduğunu eve gelince gördüm, biri bir damla denendi diğeri hiç kullanılmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginiz ve öneriniz için çok teşekkür ederim ancak şuanda elimde bolca fondöten var ve onları bitirmeye çalışıyorum.Yine de çok teşekkürler :)

      Sil