28 Ekim 2013 Pazartesi

Maybelline Rocket Volume Express Mascara

Mehabalar,
Yeni bir yazıyla sizlerleyim.Ama öncesinde bir konu üstüne bir şeyler söylemek istiyorum .Blogumda paylaştığım ürünlerin yazılarına baktığınızda tüm ürünleri de beğenmiş beğenmediği ürün yok mu bunun diyebilirsiniz.Ancak ben daha bloggerlığa yeni adım attığım için  bu dönemde paylaştıklarım yeni alınan şeyler değil benim kullanıp da en çok memnun kaldığım ürünleri içermektedir.Yeni ürünler aldıkça olumsuz yorumlar görmeye illaki başlayacaksınızdır :) diyerek ürün tanıtımıma geçiyorum:
Bu rimel benim tüm tezlerimi çürüttü diyebilirim :)
Maybelline rimelleri kötü dedim tezim çürüdü ,
Plastik fırça rimeller kötü dedim çürüdü ,
Ucuz rimel kötüdür dedim o da çürüdü :)

Rimelin 2 kat uygulanmış hali
 
Kıvamı ne çok sıvı ne çok yoğun.Çok sıvı rimeller sürerken göz kapağına bulaşıyorlar,çok yoğun rimeller ise kirpiklerinizi birbirine yapıştırıyor.Bu rimel tam kıvamında :)
Gün içinde göz altlarına dökülme yapmıyor.
Fiyatı mağazan mağazaya değişmekle beraber 15-20 tl arası diyebilirim.
Kendisi benim bundan sonra favori rimelimdir ve bitmeden yedeklenecektir :)
Sevgiyle kalın...
Takip Edin
Blog
Instagram
Facebook
Twitter

İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com

Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum:

  1. Öncelikle gözlerine kocaman bir maaşallah diyorum :) Çok özenirim böyle güzel,renkli gözlere ah aahh .. Maybelline rocket de benim de favorim oldu diyebilirim.1 tane bitirdim,2.yi aldım ama henüz onu açmadım.Şuan yine Maybelline one by one satin black kullanıyorum.Rocket 1 numaramsa,one by one da 2 numaram ama tabi ki rocket kadar hacim vermiyor,uzunlukta daha iyi :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim :)güle güle kullan her ikisini de... one by one ı bende denedim tam bir alt kirpik maskarası bence alt kirpileri çok iyi kavrıyor şişko bir fırçası olsa da :)))

    YanıtlaSil