27 Ekim 2013 Pazar

Bioderma Sensibio H2O -Makyaj Temizleme Suyu

Herkese merhabalar,
Makyaj yapmak ve güzelleşmek bizim için ne kadar önemliyse iyi bir makyaj temizliği de bir o kadar önemlidir.
Piyasada birçok markanın birçok çeşit temizleyicisi bulunuyor.Son zamanlarda cilde zarar vermeden ürün içeriği saf olan makyaj temizleme suları ortaya çıktı.Ben daha önce Diadermine makyaj temizleme suyunu kullanmıştım.Ancak çok başarılı bulmadığımdan kullanmayı bırakmıştım.Daha sonraları Bioderma ismini sıkça duymaya başlayınca turuncukasa sitesinden kampanyayla kendime ve kardeşime 500 ml olanlarından aldım.

Hassas ciltler için üretilen bu ürün durulama gerektirmiyor ve içerdiği misellerle makyajı çıkarmayı ve cildi yatıştırmayı sağlıyor.Durulama gerektirmiyor yağlı yapış yapış bir his bırakmıyor ama ben yinede aışkanlıktan olsa gerek makyajımı çıkardıktan sonra dalin bebe şampuanıyla(sarı olan) yıkıyorum.
Göz çevresinde de kullanılabiliyor bu çok büyük bir artı bence.Gözleri yakmadığı iddaa edilse de ben göz makyajımı çıkarırken hafif bir yanma hissediyorum fakat kesinlikle tahriş etmiyor.
Waterproof dediğimiz suya dayanıklı makyajı çıkarmada çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. O tarz makyajlar için çift fazlı göz makyajı temizleyicileri şart.Ama onun haricinde günlük makyajı çıkarmak için oldukça ideal.Yüzünüzdeki her bölge için ayrı ayrı ürün kullanmak yerine tek bir ürünle tüm makyajı temizlemek benim gibi erinenler için oldukça cazip :)
Ürünün 3 farklı boyutu var 100 ml 250 ml ve 500 ml .Bence 500 ml almak çok daha karlı indirimine denk gelirse :)
Kısacası diğer bloglarda aldığı övgüyü hakeden bir ürün. Bittiğinde alır mıyım ? Kesinlikle evet :
Sevgiyle kalın...
 
Takip Edin
Blog
Instagram
Facebook
Twitter

İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com

Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum: