8 Şubat 2014 Cumartesi

Emek Hırsızlığına Son Vermek İçin #Yardım!!!

Herkese merhabalar,
Son iki gündür çok ama çok sinirlendiğim bir konuyu,sizinde bilgilenip önlem almanız açısından yazıya dökmek istedim.
http://modagunu.blogspot.com.tr/ diye bir site var.2006 yılından beri faaliyet gösteriyor ve inanır mısınız kendine ait tek bir yazısı yok.Yıllarca o blogdan bu blogdan çalıp çalıp durmuş!!!Sitesinde bir sürü reklam alanı var düşünün bundan bir de kazanç elde etmeye çalışıyor.
Mail yoluyla bana ulaşan bir blogger arkadaşım sayesinde bu durumdan haberdar oldum.Siteye girdiğimde tanıdığım, tanımadığım bir çok bloggerın yazılarını çaldığını gördüm.Yemek,kozmetik,moda vs. aklınıza gelebilecek her konuda bir blogun yazısı var.
Benim yaklaşık 20 ye yakın yazım mevcut belki de daha fazladır.Sayamadım!!!
O kadar bilinçsizce bir kopyalama yapıyor ki benim her yazımın altında kutucuk halinde olan takip edin kısmını bile kopyalamaktan çekinmiyor.
Kendisine ulaşıp yazıları silmesini söyledim ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Bu ciddi bir emek hırsızlığıdır.Hepimizin yazılarımızı hazırlarken ne kadar zaman ve emek harcadığımızı biliyoruz.Birileri gelip copy-paste yaparak bu emeklerimizi çalmaya hakkı yok!!!Buna engel olmamamız gerektiğini düşündüğümden bu hırsızın bloguna göz atın ve eğer sizinde bir yazınız mevcutsa telif hakkınızı ihlal ettiği için https://support.google.com/legal/contact/lr_dmca?product=blogger buraya tıklayarak formu doldurun.
burayı tıklayıp kutucuğa http://modagunu.blogspot.com.tr/ bu adresi yapıştırın.
Ben elimden geldiğince, yazılarının çalınmış olduğu bloglara mail yoluyla ulaşıp bilgilendirmeye çalışıyorum.Eğer sizin de gözünüze çarpan olursa lütfen bu kişileri bilgilendirin.
Umarım böyle bir olayla bir daha ne ben ne de diğer blog arkadaşlarım karşılaşmayız.

(NOT: SEVGİLİ(!) MODAGUNU BLOGU, BU YAZIYI OKUYORSAN BUNU DA ÇALIP SAYFANDA YAYINLAYABİLİRSİN.İZİN VERİYORUM!!! )
sevgilerimle...
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum:

  1. canımm bende şimdi gördüm sana mail atmıştım.bende bi afalladım orda kendi adımı da görünce :S terbiyesiz işte ne olacak.farkettim bircok blogdan çalmış çırpmış.he birde senin mail adresin yazıyor yazılarının altında.insan onu bari siler yüzsüzlüğün saygısızlığın hırsızlığın bu kadarı yani pess!!

    YanıtlaSil