31 Ocak 2014 Cuma

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Bakım Kremi

Herkese merhabaaa,
Bu gün sizlerle şöyle fiyat/performans açısından güzel bir ürünü paylaşmak istedim.
krem
 Normal ve karma ciltler için uygun olan bu nemlendirici içerdiği salatalık özüyle cilde canlılık veriyor.
50 mllik cam kavanozda bulunuyor.Niyeyse cam kavanozda olan kremleri daha çok seviyorum.Sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor ne alakaysa :)
krem
Rahatsız etmeyen fresh bir kokusu var.Çok çabuk emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor.Cildimde hassasiyet ve sivilce oluşumuna da sebep olmadı.
Sabahları erken saatlerde makyaj yapmak zorunda kaldığım zaman makyaj altıma kullandığımda verdiği canlılığı çok seviyorum.
Cildimi parlatmadan nem veren bu kremden oldukça memnun kaldım.Bittiğinde tekrar almayacağım çünkü elimde çok fazla nemlendirici stoğum var önce onları eritmem lazım.Stoklar eriyince tekrar almayı düşünebilirim.
İyi haftasonları :)
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

5 yorum:

  1. Bu kremi yaklasık 1 haftadır bende kullanıyorum , karma cıldım oldugundan dolayı su bazlı olması benım ıcın onemlıydı ve henuz bende yan etkısını gormedım. tavsıye edılebılıcek bır krem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cilt tipimiz aynı bende seviyorum su bazlı ürünleri. güle güle kullan :)

      Sil
  2. Bu urunu yaklasık dort gun once aldım ve bence berbat goz altlarımda ve cenemde kızarıklara sebeb oldu sureklı bır yanma hııssı verıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ürünü göz altlarınıza kullanmayın zaten
      sizin dediiklerinizin bende hiçbiri olmadı hassas bir cildiniz var demekki o yüzden kulanmaya devam etmemenizi tavsiye ederim

      Sil