10 Nisan 2014 Perşembe

Ecotools Mineral Makyaj Fırça Seti // İnceleme

Herkese merhabalar,
Önceleri fırçayı çok gereksiz bulan ben, şimdilerde ayy şu fırçamdan bir tane daha olsa hiç fena olmaz diyecek hale gelmişim de haberim yok :)
İşte bugün sizlere kol çantamdaki makyaj çantamda da minik fırçalarım olsun, evdekileri koy çıkar yapmayayım diye aldığım bir fırça setinden bahsedeceğim.
brush
Ecotools'un fırçalarını genel olarak beğendiğimden bu minik seti görünce tam düşünceme uygun bir set diye düşünerek hemen almıştım.
brush
  Mineral ürünlerin kullanımı için tasarlanmış bu fırça seti,oldukça yumuşak ve sentetik kıllara sahip 2 adet göz ve 2 adet yüz fırçasından oluşuyor.
Fırçaları yanınızda taşıyabilmeniz için de minik bir çantası mevcut.
Kılları tutan metal bir kısım ve bambudan yapılmış sapla çok sade ve şık bir görüntüsü var bence.Çok doğal,kaliteli ve zararsızmış gibi bir his uyandırıyor bende :)))))
Tek tek fırçaları inceleyecek olursak;
brush
brush
 Far fırçası: Basık dümdüz,uca doğru yarım ay şeklini alan klasik far fırçası şekline sahip bir fırça.Farları biraz tozutturuyor ve tam rengini verdirtmiyor.Çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim ama çok çok da kötü değil acil durumlarda iş görüyor.
brush
brush
  Karıştırma fırçası: Seyrek kıllı uca doğru genişleyen biraz Mac 217 ye benzeyen(Mac 217 biraz daha küçük ve sık kıllı) klasik karıştırma fırçalarından.Far karıştırmak için bir Mac kadar iyi olmasa da güzel iş çıkarıyor diyebilirim.Ama bu fırçayla far sürmeye kalktığınızda tamamen bir faciaya hazırlamalısınız kendinizi.Çünkü farı bir türlü kıllarına almıyor ve çok silik bir uygulama yapıyor.
brush
brush
 Allık fırçası; Allık fırçası desem de aslında çok yönlü kullanıma sahip işlevsel bir fırça.Metal kısımdan iyice sıkıştırılmış basık bir şekli var.Normal bir allık veya pudra fırçasını 2 parmağınızın arasına alıp kıstırdığınızdaki görüntüsü gibi düşünebilirsiniz.Bu şekliyle kontür uygulaması için biçilmiş kaftan haline geliyor.Allık ve pudrayı da başarılı bir şekilde uyguluyor.Ancak bu fırçada da ürünleri biraz tozutturma problemi var.Galiba genel olarak bu setin kılları ürünleri pek emmiyor  :)
brush
Kabuki Fırça: Toz ürünleri uygulamada oldukça başarılı ,orta sıklıkta tombiş sapsız bir fırça.Diğer kabuki fırçalara oranla biraz daha minik ama bu minikliğiyle allık içinde ideal bir boy haline gelip,çok yönlü kullanım imkanı oluyor.
Genel olarak tüm fırçalar,kolay temizlenip çabuk kuruyorlar ve hiçbiri henüz bir kıl dökmedi.Göz fırçaları beni çok tatmin etmese de yüz fırçalarından memnun kaldım diyebilirim.
Ben Gratis'ten bir indirim zamanı yanlış hatırlamıyorsam 31 tlye almıştım.Migros ve Watsons'larda da bulmanız mümkün.
Sizzn favori Ecotools fırçanız hangisi?
Sevgiler...
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

2 yorum:

  1. Ben de çok merak ediyorum ve daha yeni alabilme şansım oldu,
    umarım memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım tatlım çok büyük beklenti içerisine girme ama bir mac gibi :)))

      Sil