27 Ocak 2014 Pazartesi

I love coconut&cream El Kremi

Herkese merhabalar,
Cildimizin bol bol neme ihtiyacı olduğu bu günlerde sizlere hem güzel nemlendiren hem de mis gibi kokan bir el kremi paylaşmak istedim.
el kremii
Hindistan cevizi manyağı ben Watsons'da bu kremi görünce hemen atladım :) 
Bu zamana kadar denediğim zibilyon hindistan cevizli krem içerisinde kokusu en güzel olan bu diyebilirim.Sürdüğünüzde ellerinizi mis gibi bir hindistan cevizli kurabiye kokusu sarıyor.Kolay emiliyor ve ellerinizde yağlı bir his bırakmıyor.Ben çok yoğun kremleri sevmediğimden benim için tam idealinde, ama kış aylarında çok kuruyan ellere sahipseniz size yetersiz gelebilir.
coconut
 Şu açıklamanın tatlılığına bakar mısınız?Gel de alma :)
hand cream
75 mllik tam ideal çanta boyutlarında olmasıyla her an her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.İş yerinde üniformamın cebinde bile taşıyorum bazen:)
I love markasıyla bu ürün sayesinde tanışmış oldum ve oldukça da beğendim.Farklı ürünlerini denemek istiyorum.Beğendiğiniz,önerdiğiniz ürünler varsa yorum olarak paylaşırsanız sevinirim.
Bye Byeee :)
Takip Edin
Blog   Instagram   Facebook   Twitter
İletişim
uysaldilekuysal@hotmail.com
Aşağıya Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz

6 yorum:

  1. ah benim aşkım bu krem kokusuna bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Bende vucut peelingini kullanıyorum, pembe olan. almadan once kokladıgımda daha hoş gelmıstı kokusu ama dusta kullandıgımda bıraz agır oldugunu farkettım ama yınede memnun kaldım. Bır markadan tek urunle memnun kalıp kalmadıgınızı soylemek haksızlık olur dıye dusundugumden bır ıkı urununu daha alıp deneyecegım. Bu bilgilendirmeniz sayesınde sanırım bu kremle devam edıcem :)))
    ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. pembe olanı denemedim açıkçası.Eğer hindistan cevizi kokularından hoşlanıyorsanız bunu seveceksiniz :)

    YanıtlaSil
  4. evet severım,deniycem mutlaka :)

    YanıtlaSil